English   |   Русский   |   Româna
Fabrica de Materiale de Construcţii din Soroca
Fabrica de Materiale de Construcţii din Soroca
Despre Companie

   Compania SRL "Fabrica de Materiale de Construţie" în 2011 a fondat producţia proprie de gata-mix piaţă concrete în Republica Moldova. Preţul şi calitatea betonului - principalele condiţii ale competitivităţii companiei noastre. Prin urmare, ne străduim în mod constant pentru a menţine calitatea produselor vândute la nivelul adecvat, nu exagera cu preţul de beton.

 

 

 

   Uzina de beton este situat în oraşul Bălţi. Acesta este echipat cu moderne de beton de malaxare de echipamente MOBILE MASTER 60 şi îndeplineşte toate standardele europene de calitate. În prezent, instalaţiile mobile de beton MOBILE MASTER 60 - liderul de necontestat printre plante mobile de beton din clasa sa, uimesc cu performanţele sale, caracteristicile şi funcţionarea ireproşabilă a sistemelor automate.

 

   

 

   Firma noastra produce si comercializeaza betoane toate clasele şi gradele, pentru orice scop şi îndeplineşte toate cerinţele. Produsele sunt fabricate din materiale de înaltă calitate şi prime livrate de la fabrica noastra de beton din întreaga ţară.

 

   

 

   Productia si livrarea de betoane gata de a subiectului de către mijloacele noastre de transport, la un program prestabilit. Noi aplice strict standardele GOST în producţia de betoane, precum şi respectarea condiţiilor de livrare de beton.

 

 


Cariera de nisip- prundiş “Vasâlcău”,
sub forma de lentilă, cu lungimea de 1650m şi lăţimea de 600-1300m, este situată între satele Trifăuţi şi Vasâlcău, în valea râului Nistru, cu o suprafaţă de 141ha. Suprafaţa minerală utilă este reprezentată de depunerile de nisip- prundiş grosimea cărora variază de la 2.8m până la 12.5m. Nisipul este cenuşiu-gălbui, cuarţos, mărunt şi mediu granulat. Prundişul de tip “carpatin” este mărunt şi constă în frânturi de cremene, gresie, jasp (matostat) şi cuarţ, conţinutul căruia variază de la 2-3 până la 54-60% mărindu-se către talpa depunerilor aluviale.
În momentul actual, rezervele industriale rămase în urma extragerilor anterioare se ridică la circa 10000 mii m3, cu un potenţial de dobândire de 50000 m3. Potrivit structurii geologice, zăcământul se referă la grupa II de complexitate.
Схема проезда!

 

    În carieră "Vasilcau" SRL "Fabrica de Materiale de Construcţie", or. Soroca operat DSF linie de producţie pentru sortarea şi zdrobirea amestecuri de nisip-prundiş și producere pietriş concasat mărcile "M800" şi "M1000" de diferite dimensiuni: 5x10 mm; 10x20 mm; 5x20 mm; nisip din cernutul rocilor concasate, nisip natural pentru lucrările de construcţie.

 

 

 

 

    În plus, pe linie furnizat şi de ieşire de pietris de standardele europene, fracţiunile 4x8 mm; 8x16 mm; 16x22 mm conţin boabe scuame forme de până la 10%.

 

 

 

    În linia de producţie dotate cu echipamente moderne, firma turcească "Gayret Makina", Cone Crusher HP-100 companiei americane "Metso Minerals".

 

 

 

Pentru extragerea de amestecuri de nisip-prundiş în groapă excavator mina folosit "Libherr-932", compania germana, şi pentru transferul de produse finite - încărcător "Caterpillar" firmei americane.

 

 

 

Toate acestea permit de a creşte productivitatea liniei de producţie de până la 300 t.m3 în an; pentru a îmbunătăţi calitatea produselor folosite în construcţii civile şi construcţia de autostrăzi.

 

 

 

 

 

Cariera de nisip-prundiş Slobozia –Cremene este situată la 1.0km Sud-Vest de satul Slobozia –Cremene r-nul Soroca şi prezintă un strat cu lungimea de 950m şi laţimea de 140m care se întinde de la Sud-Vest spre Nord-Est. Substanţa minerală utilă are în componenţa sa depuneri de nisip-prundiş grosimea cărora variază de la 1.5 m până la 11.7 m. Nisipul este cenuşiu-galbui, cuarţos, mărunt şi mediu granulat; pe alocuri cu conţinut de argilă. Prundişul de tip “carpatin” este mărunt şi constă în frânturi de cremene, gresie, jasp ( matostat ) şi cuarţ conţinutul căruia variază de la 2-3 până la 54-60%, marindu-se către talpa depunerilor aluviale. Potrivit structuriii geologice, zăcământul se referă la grupa II de complexitate.